Επικοινωνία
210 3302839, 210 3820172
Ωράριο

Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:00

Διεύθυνση

Κρυστάλλη 20, 121 31 Περιστέρι

Η ΕταιρείαΗ εταιρεία ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χ. - ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε. είναι ο ιδιοκτήτης του δικτυακού τόπου, HORECAPrint.

Η εταιρεία, δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπώσεων από το 1988 και έχει αναπτύξρι μεγάλη εξειδίκευση στις ανάγκες του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης και συνιστά την πρώτη επιλογή για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, καθώς αναλαμβάνει όλες τις τυπογραφικές εργασίες που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο κλάδο.

Η άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος που εκτυπώνουμε έχει οδηγήσει την εταιρεία μας σε μια μακροχρόνια συνεργασία με πολυάριθμα γνωστά ξενοδοχεία που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για να καλύψουμε τις εκτυπωτικές τους απαιτήσεις. Η εταιρεία επιδίδεται με θέρμη και φροντίδα στο έργο που αναλαμβάνει και η πολυετής πείρα που διαθέτει στο χώρο την καθιστά τη βέλτιστη επιλογή για κάθε ξενοδοχείο. Το έμπειρο προσωπικό μας και ο σύγχρονος και τεχνολογικά άρτιος εξοπλισμός μας καθιστούν εφικτή κάθε είδους εκτύπωση με υψηλή ποιότητα και φιλικό κόστος. Η εξειδίκευσή μας στις εκτυπώσεις για ξενοδοχεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας με ένα μεγάλο εύρος προϊόντων όπως δείκτες πόρτας, διαφημιστικά έντυπα, υλικό λουτρού, θήκες κλειδιών και πολλά άλλα.

Πέρα από τα ξενοδοχεία, η εταιρεία μας έχει εντρυφήσει και στις ανάγκες του κλάδου της εστίασης κι έτσι, έχει εδραιώσει τη φήμη της και το κύρος της στον τομέα των εκτυπωτικών αναγκών για εστιατόρια και καφετέριες. Ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων εστίασης συνεργάζεται μαζί μας και μας προτιμά για να τις αναδείξουμε με το εκτυπωτικό μας έργο. Η άριστη ποιότητα των εκτυπωμένων προϊόντων και το εκλεπτυσμένο στυλ τους προσδίδουν ένα μοναδικό πρεστίζ τόσο στα εστιατόρια όσο και στις καφετέριες που διαλέγουν εμάς για να χτίσουμε μαζί τους το πρόσωπο της επιχείρησής τους. Το HORECA>Print ξεπερνά τις προσδοκίες σας με το τελικό παραγόμενο προϊόν και κάνει την επιχείρησή σας να διακρίνεται για τη σοφιστικέ εικόνα της. Όποιο πρότζεκτ κι αν θέλετε να μας αναθέσετε, η τεχνογνωσία του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού μας, σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, είναι το κλειδί για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας με επιτυχία και να κερδίσετε εσείς τις εντυπώσεις. Επιδιώκουμε να καλύπτουμε κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη με μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την εστίαση όπως μενού, σουπλά, σουβέρ, χάρτινα ποτήρια, δείκτες φιαλών, διαφημιστικά έντυπα κ.ά.

Το HORECA>Print κάνει τη διαφορά στο χώρο της εκτύπωσης με την εξειδίκευσή της σε παντός τύπου τυπογραφικές εργασίες για τον κλάδο της εστίασης και για τα ξενοδοχεία. Εμπιστευτείτε κι εσείς τις εκτυπώσεις της δικής σας επιχείρησης σε εμάς και επωφεληθείτε από την ταχύτητα της ανταπόκρισής μας στις απαιτήσεις σας και από το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.